16. 10. 2024 - 16. 10. 2024

Kurz je již plný

Objednat

Cena kurzu: 700 Kč
Začátek kurzu: 09.09.2024
Konec kurzu: 28.10.2024
Kurz probíhá v: Pondělí 15:00-17:00
Kurz probíhá: DS KROUŽKY


Malí šikulové je kroužek pro nejmenší k rozvoji motorických dovedností hravou formou. Při hraní zapojíme prakticky všechny smysly. Děti rozvíjí mozek a svoji jemnou i hrubou motoriku. Učí se všemi smysly pomocí jednoho tématu. Při těchto hrách jsou děti soustředěné a mají tzv. flow. Rozvíjí svou fantazii a kreativitu. Zároveň mohou děti u smyslových boxů spolupracovat a rozvíjet své sociální a komunikační dovednosti.


Rozvineme také svou zručnost a zahrajeme si na malé kutily.


Kroužek je pro děti ve věku 2-6 let bez přítomnosti rodiče (platí pro děti přijaté v dětské skupině MLÝNEK – po adaptaci). V případě volné kapacity můžeme nabídnout volné místo ostatním dětem (mimo dětskou skupinu) od 3 let bez přítomnosti rodiče.


V případě pondělního programu – MALÍ ŠIKULOVÉ A SMYSLOHRÁTKY je možná přítomnost rodičů s dětmi od 2 let (děti mimo dětskou skupinu).


Kroužek bude probíhat celý školní rok (kromě státních svátků) dle provozu dětské skupiny. Přihlášení bude probíhat pro jednotlivá období.  


KROUŽEK JE PŘEDNOSTNĚ NABÍDNUT PRO PŘIHLÁŠENÉ DĚTI DO DĚTSKÉ SKUPINY MLÝNEK V RÁMCI NADSTANDARDNÍHO BALÍČKU bez dalšího poplatku.


V případě volné kapacity je místo na kroužku v čase 15:30-16:30 h nabídnuto ostatním dětem (děti nepřihlášené do dětské skupiny). Cena pro tyto děti činí 100 Kč za lekci. Platí se za kroužek o více lekcích v daném období.


Přihlášením na kroužek souhlasíte s těmito obchodními podmínkami.